portret paul gerrits

Over Paul Gerrits

Portretfoto’s

Iedereen kan tegenwoordig een camera bedienen, maar professionele fotografie is écht een vak. Het vereist ook veel mensenkennis, sociale vaardigheden, goede smaak én een scherp oog voor detail om de perfecte portretfoto te maken. Paul Gerrits verstaat als studiofotograaf de kunst om menselijke karakteristieken naar boven te halen in een sfeer die bij die persoon past. Bij portretfotografie is bijvoorbeeld iemands expressie belangrijk. Dan is het essentieel dat iemand niet nerveus is.

Wilt u een babyfoto of een kinderfoto?  In zijn mooie en goed geoutilleerde fotostudio weet Paul altijd op een ongedwongen en bescheiden manier prettig contact te maken met uw kind.  Hij stelt mensen zo op hun gemak, dat er altijd een fraaie en haarscherpe portretfoto, teamfoto, familiefoto  of groepsfoto wordt gemaakt. Ook zijn dierenfoto’s zijn onovertroffen.

Zakelijke fotografie

Als fotograaf is Paul ook zeer ervaren in bedrijfsfotografie en het fotograferen van kunst. Daarnaast is hij als vakfotograaf bedreven in fraaie website portretfoto’s en productfoto’s.  Zo komt uw organisatie nog beter uit de verf. In zwart-wit of kleurenfoto’s, print of digitaal. Het kan allemaal bij Paul Gerrits fotografie in Bergeijk. Maak een vrijblijvende afspraak