Groepsfotografie

Bij het maken van een groepsfoto komt nog best wat kijken. Vakkennis alleen is niet voldoende. Een goede groepsfotograaf moet ook regisseursvaardigheden hebben.

Opstelling

Iedereen in de groep moet de camera kunnen zien en de fotograaf moet ook iedereen door zijn lens kunnen zien. Ook is het belangrijk dat er bijvoorbeeld niemand in de groep met de ogen dicht op de foto komt te staan. En de belichting moet zo zijn dat iedereen uit de groep er even scherp op staat.

Groepsfotograaf

Paul Gerrits is een zeer ervaren groepsfotograaf die steeds weer nieuwe creatieve opstellingen voor groepen weet te bedenken. Geen enkele groep is het zelfde en Paul wil ze allemaal goed uit de verf laten komen.

Soorten groepen

Een groepsfoto moet sfeervol zijn en de eenheid en onderlinge sfeer van de groep uitstralen. Zo’n foto mag niet statisch of stijfjes zijn. Alle soorten groepen zijn welkom. Denkt u bijvoorbeeld aan kleinkinderen of neefjes en nichtjes samen op de foto. Of broers en zussen, als foto voor de ouders, grootouders en schoonouders. Verder ook voor bedrijven, collega’s, vrienden of een teamfoto.

Professionele fotostudio

De grote moderne studio van Paul Gerrits in Bergeijk is uitermate geschikt om van uw fotoshoot een leuk evenement te maken, met altijd een fraaie groepsfoto foto als resultaat.

Maak een afspraak