Kinderfoto’s

Paul Gerrits in Bergeijk fotografeert al jaren kinderen en baby’s. Zijn kinderfotografie is zo succesvol dat hij vaak vervolgopdrachten krijgt. Door al die ervaring is hij zeer bedreven geworden in het op hun gemak stellen van kinderen. Vaak hebben kleintjes helemaal geen zin om te poseren voor kinderfoto’s, maar daar weet Paul altijd op een vriendelijke en geduldige manier raad mee.

Werkwijze

In de fraaie en goed uitgeruste studio van Paul is er geen inloop van andere klanten, zodat u en uw kind ongestoord alle aandacht krijgen. Paul weet subtiel en met humor uw kind of baby op een heel natuurlijke manier vast te leggen. Deze fotosessies gaan alleen op afspraak, zodat er alle tijd is om een mooie fotoserie te maken van uw kind. U kiest dan de mooiste kinderfoto of babyfoto uit.

Baby’s

Zoals u in Paul’s portfolio ziet, kan uw baby zowel gekleed als bloot worden gefotografeerd. Paul zorgt in het laatste geval uiteraard voor de juiste temperatuur in de studio.

Broertjes en zusjes

Wilt u de broertjes en zusjes samen op de foto? Of met uw hele gezin? Dat zijn vaak hele leuke cadeautjes voor opa’s en oma’s! Bij Paul Gerrits kunt u daarvoor ook een portretbon bestellen.