Volwassenen

Bij goede portretfotografie is het de kunst om iemands karakter er duidelijk uit te laten springen op een portretfoto. Het vangen van de juiste expressie bereikt Paul Gerrits door zijn grote inlevingsvermogen in de ander. Zijn klanten voelen zich daardoor al snel op hun gemak en laten dan als vanzelf hun echte gezicht zien. Altijd resulteert dat in bijzonder mooie en karakteristieke foto’s van volwassenen.

Paul’s werkwijze

Paul stelt alles in het werk om zoveel mogelijk al van te voren de beste compositie te bewerkstelligen. Dat scheelt een hoop onrust. Hij staat ook meestal naast zijn camera in plaats van er achter. Dat bevordert de interactie en de sfeer tussen hem en u.

In zijn uitstekend geoutilleerde studio creëert hij een passende achtergrond en maakt een fraaie serie portretfoto’s van u, in kleur of zwart-wit, die u later op een groot scherm te zien krijgt. Aan u is dan de keus welke u wilt hebben.

Als u uw keuze heeft gemaakt, zal Paul waar nodig de foto’s nog bewerken, zodat uw portret altijd een hoge kwaliteit heeft.

Maak een afspraak of informeer naar de mogelijkheden