Zwangerschapsfotografie

Voor zoiets intiems als een foto van je zwangere buik ga je natuurlijk niet naar de eerste de beste fotograaf. Gefotografeerd worden is normaal gesproken al spannend, maar het is best een grote stap om deels of helemaal uit de kleren te stappen voor een camera. Ook al is je partner er bij aanwezig en gaat die samen met jou op de zwangerschaps foto.

Paul Gerrits heeft een prettige bescheiden opstelling bij zijn  zwangerschapsfotografie. Voordat je er erg in hebt is dat wonderlijke mooie moment in je leven al op een hele fraaie manier vastgelegd en heb je een prachtige zwangerschaps foto waar je met blijdschap op terugkijkt.

 

Zwangere buik op de foto

Je kindje is gelukkig blijvend, maar die mooie zwangerschapsbuik is tijdelijk en verdient het om op een fraaie manier te worden vastgelegd voor later. Paul weet dat als geen ander op een ontroerende en subtiele manier vast te leggen. Zowel in kleur als in zwart-wit.

 

Kledingadvies zwangerschapsfoto

Voor het beste resultaat van je zwangerschapsfoto hebben we wat tips verzameld, om je foto optimaal te laten slagen. Deze tips gelden ook voor je partner, als deze met jou op de foto gaat.

  • knellende kleding of sokken geven striemen op je huid en die zie je op de foto
  • neem gerust verschillende outfits mee om af te wisselen
  • stem kleding van jullie samen op elkaar af
  • vermijd grote opdrukken en drukke prints

Paul heeft in zijn fraaie fotostudio in Bergeijk gelegenheid om je in alle rust te verkleden.

Maak gerust een informatieve afspraak