Werkwijze

Paul Gerrits heeft, dankzij zijn lange ervaring als fotograaf in de Kempen, geleerd hoe hij door zijn prettige werkwijze zijn klanten snel op hun gemak kan stellen voordat de fotosessie begint.  Of hij nu foto’s van volwassenen, babyfoto’s, kleuterfoto’s,  opnames van oudere kinderen of dierenfoto’s maakt, Paul is zeer bedreven in het wegnemen van ieders nervositeit. In zijn mooie en professionele fotostudio slaagt hij er dan ook steeds weer in om de best mogelijke sfeer voor de optimale foto te creëren.

Expert in groepsfoto’s

Paul maakt ook prachtige groepsfoto’s tot 40 personen. Dat kunnen familiefoto’s zijn, een teamfoto of een klassenfoto. Zijn studio is er ruim genoeg voor en Paul weet groepen altijd zo te rangschikken dat er een leuk en spontaan geheel ontstaat.

Specialist in kunstfotografie

Paul heeft veel ervaring opgedaan in het fotograferen van kunstobjecten.

Afspraak

Tijdens een gereserveerde afspraak regelt Paul een leuke opstelling en maakt meerdere opnames. Deze toont hij u vervolgens op een groot scherm. Samen met hem zoekt u de beste foto’s uit en u bent geheel vrij om er 1 of meerdere te nemen. U bepaalt ook zelf het formaat van de foto.

Kledingadvies

Voor het mooiste resultaat adviseert Paul Gerrits u om geen knallende kleuren of kleding met prints, merknaam of teksten te dragen.

Fotobewerking

De opnames die u heeft gekozen worden door Paul stuk voor stuk bewerkt en gecorrigeerd, waar nodig. Dit retoucheren is inbegrepen in het tarief. Paul zegt hierover: “De bewerking is even belangrijk als de opname zelf”.

Lijsten

Paul Gerrits Fotografie in Bergeijk biedt u de mogelijkheid om van uw mooie studiofoto een fraaie wanddecoratie te laten maken. Paul heeft een groot assortiment lijsten, van onder andere Barth, Larson-Juhl, Nuvolarti en GB-lijsten. Ook posters en schilderijen lijst hij voor u in. Voor de vergroting van uw portret- of groepsfoto kunt u kiezen uit materialen als acryl, dibond of schilderslinnen.

Veredelen
Laat ook eens een foto veredelen, zodat deze ingelijst kan worden zónder glas. Bij veredeling van de foto komt er een beschermlaagje voor te zitten, dat u met een vochtig doekje mag reinigen. Daarvan is het grote voordeel dat het niet spiegelt. En omdat de foto opgeplakt wordt, zit hij mooi strak in de lijst.

Toegankelijk

De fotostudio van Paul Gerrits Fotografie ligt op de begane grond en heeft een eigen parkeergelegenheid voor de deur.